Service & beheer

Geen omkijken naar onderhoud

65625393_1982101981893940_5916438559727812608_o_crop IMG_2983-2_crop

Hoe betrouwbaar installaties ook zijn, onderhoud is onvermijdelijk. Vakkundig onderhoud verlengt de levensduur van technische installaties en voorkomt voortijdige uitval. Met het CSB Serviceplan blijven uw technische installaties in goede conditie. Daardoor kunt u altijd rekenen op een comfortabel, veilig en stabiel binnenklimaat.

Image

Michael Verhoeven

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Rendement is méér dan de energierekening

Regulier onderhoud zorgt ervoor dat technische installaties optimaal blijven functioneren. Dat zorgt voor een direct rendement in de vorm van een lagere energierekening. Er is ook een indirect voordeel: tussentijds onderhoud draagt namelijk bij aan een langere levensduur van installaties, die bovendien minder vaak hoeven te worden vervangen. Periodiek onderhoud is dus een slimme investering.

Digitaal klantenportaal

Werkbonnen, apparaten, logboeken, foto’s, facturen en nog veel meer: met het digitale klantenportaal bent u altijd up-to-date. Iedere klant krijgt een eigen inlog en heeft daarmee direct toegang tot de projecten die CSB in beheer heeft. Onze digitale service vormt zo een logisch verlengstuk van onze werkzaamheden op locatie.

Voordelen CSB Serviceplan:

  • Lagere kosten op lange termijn
  • Efficiënt onderhoud door beheer op afstand

  • Snelle service bij storingen

  • Inzicht en overzicht door digitaal klantenportaal

  • Volledig ontzorgd door vakkundige monteurs

Neem vrijblijvend contact op
csb-pand

Duurzame resultaten in installatietechniek